Otteluraportti JyLe (Jyväskylä) – Juju Joensuu 25.11

Kuvaaja: Ile Salminen

OTTELURAPORTTI JYLE – JUJU JOENSUU 3-1 (16- 25, 25- 19, 25 -17, 25 -14)

Juju Joensuu ja JyLe pelasivat lauantai-illan ratoksi Jyväskylässä naisten 1-sarjan lentopallo-ottelun. Jujun tehottomuus pisteentekopaikoissa jatkui ja Jyväskyläiset veivät pisteet erälukemin 3-1.

Juju avaa pelin upeasti

Jujun sinipaidat näyttivät parastaan ensimmäisessä erässä. Jujuttaret onnistuivat laajalla rintamalla ja suorastaan ”nautiskelivat” muikeat lukemat Huhtasalon koulun tulostaululle. Vaikkakin Jyle piristyi erän loppua kohden, vei Juju erän selkeästi 16 – 25.

JyLe vei pisteet

Jyle ja Juju jatkoivat seuraavissa erissä peliään tasaisissa merkeissä. Vaikka erälukemat ovat tylyt niin voitto ei napsahtanut vastustajalle pelaamisen kautta kuitenkaan selvästi. Jujulla oli kaikki eväät voittaa peli suoraan kolmessa erässä. Mutta…mutta, Jujun tekemät suorat virheet verkolla suorastaan lahjoittivat vastustajalle erät numerot kaksi kolme ja neljä.

Ottelusta opittua

Kun päivästä päivään ja tunnista tuntiin eletään ja harjoitellaan kuin urheilijat, niin kylläpä se pallo alkaa löytää tiensä määränpäähän.

Ottelun parhaat

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Jonna Vaskonen Jujusta ja Melissa Honkonen Jylestä. Ottelun kuvia löytyy täältä: https://plus.google.com/102043333713998710963

Seuraava kotiottelu 9.12 Juju Joensuu-Hurmos

Seuraavaksi kohtaamme paikallisvastustajamme Hurmoksen, jota vastaan pelaamme Joensuun urheilutalolla lauantaina 9.12 alkaen klo 17.

Kimmo

Share Button