Otteluraportti PuWo- Juju Joensuu 24.9.2017

OTTELURAPORTTI 24.9.2017

PuWo – JUJU JOENSUU 3-0 (25- 23, 25- 23, 25 – 21)

Kuopijo – Taatisen hyvä pelj.pumput rylykkysivät kilivan kahtojilla ja pelloojilla

Viikon viimosena päevänä myö uamu tuimaan lähettiin pelloomaan Kuopijjoon.  Mualiman navan paekkakunnalla meitä ol uottamassa Puijon väk. Eihän tuossa männä kun kotvanen kun myöhän pelattiin Puijoo vastaan Mullikan syysturnauksessa. Sillohan Puijon emännät paukutti palloo, kentän laesta siihen malliin et meiän pelin ihan silipuks. Varsinkin se yks Miättä. Viikkohan myö kaheltiin viteoita ja rätnäiltiin mittee myö tehhään tuon Miätän kanssa ku se tuntu tekövän mitä halluupi? Piätettiin yhessä että nyt myö pelataan nuama värkit illoo täännä, ei vouhkata ja koekkelehita pitkin kenttee.

Pelj paekalle suavuttiin ja alettiin virittämmään henkistä tunnelmoo. Vaihettiin kuulumissii savolaesten koolleekojen kanssa, enimmäkseen myö turistiin jonnii joutavvii ja litkittiin kahavii. Vuan mukavoo porukkoo Puijon peräsimessä se pittää myöntee. Tuommonen asenne kun on niin suattaapi piästä pitkälle.Pelj paekka alako täättymmään viärä leuvoista puolisen tuntii ennen pellii.  Ja kun savolaesii on rippauksen enemmän kuin kaksi niin sehän käötännössä merkihtöö melokosta huutoo ja paoketta, jota voep jossae tappaoksessa ”älämölöks” kuhtua.

Ylpiällysmies puhalti pilliin ja myö alotettiin pelloomaan.  Puijon väk etupiässä uattelli varmaan et heleppo pelj tulloo ja piästään kottiin het saunommaan. Olkohan männy muutammii palloja ku selevis et nyt tulloo hyvä pelj.  Välillä kaheltiin Puijon valamennus johtoo myöten että mitä pittää tehä että pallo kuolis jommankumman puolelle. Aena myö tai hyö vuan jostain löyvettiin räpylä pallon tielle ja palloa pelliin.  Kolome erree myö taistelttiin Koljattia vastaan ja pittää nostoo hattua Puijolle että heiän liäkelaakustaan löyty liäke taatiin nimeltä ”Juju”.

Jos oesin ollunna katsomossa oisin pyytännä piäsymaksun takasin, ku peli ei kestännä kolmee erree kauemmin, sen verran haaskoo ol.

 Kaek kunnia meiän tytöille työ teitte nuama aarinkoisena sen mitä pit. Myö voitettiin – vaek hävittiin.

Kimmo, Jujun viäräleuka

Share Button