PaJu A-tytöt, kotiturnaus Reijola 3.2

Ensimmäinen ottelu Nurmon Jymy -00, edellinen kohtaaminen oli hyvin muistissa kun lähdimme peliin kuusikolla Jasmin, Sini, Juulia, Vilma, Tara, Heidi ja liberoksi Venla. Lataus oli hyvä ja alusta lähtien oli selvää kuka vie ja kuka vikisee tällä kertaa. Kauden paras peli meiltä ja tylyt numerot tauluun 2-0, vastustajan valmentajakin totesi rehdisti, ansaittu voitto !!
Toiseen peliin Kauhavan Wisaa vastaan lähdimme kahden pelin tauko takana, valmistautuminen otteluun oli heikohko ja pelistä muodostuikin erittäin vaikea. Pelimme ei kulkenut kuin ajoittain ja voitto Wisalle 2-0.
Otteluun valmistautumisessa tuli hyvin esille, kuinka tärkeää valmentajien on huolehtia siitä että joukkue on valmistettu otteluun oikein. Ei voi pelata sadan prosentin tehoilla jos valmistautuminen on kuusikymmentä.

Viimeinen ottelu Nurmon toista joukkuetta vastaan. Tiedossa oli, jopa yksi erä riittäisi välieriin. Viimeksi hävisimme niukasti 2-1 ja tähän turnaukseen Nurmo oli saanut yhden ”liiga-pelurin” lisää kokoonpanoon.
Nyt valmistautuminen otteluun oli parempi ja heti huomasi että taistelutta ei nahkaa myydä tälläkään kertaa.
Emme pelanneet huonosti mutta kyllä Nurmo oli meille tällä kertaa yksinkertaisesti liian kova vastus ja neljän liiga-ringissä mukana olevan pelaajan kokemus tuli sitä selvemmin esille mitä pidemmälle ottelu eteni.

Nurmon liiga-joukkueen mukana olevien pelaajien otteista huomasi vaikka peliaikaa liigassa välttämättä ei ole hirveästi tullutkaan, mitä se vaikuttaa kun saat harjoitella hyvien pelaajien kanssa. Tosin on sanottava että hyvän pelaajan ominaisuuksiin ei kuulu jokaisesta tuomarin ratkaisusta valittaminen ja todennäköisesti muutama Nurmon pelaaja välttyi keltaiselta kortilta vain sen takia että tuomareilla ei niitä ollut mukana.
Mutta kaikki kunnia heille, 2-0 voitto takasi turnaus voiton ja paikan välieriin, toisena välieriin meni Kauhava.

Tasaisuutta kuvaa hyvin että 2-0 meille viimeisessä pelissä olisi tarkoittanut turnauksen voittoa ja nyt koettu tappio tiesi sitä että olimme lopputuloksissa viimeisiä. PaJu projekti on ollut viime kesästä lähtien olemassa ja tavoitteet tälle kaudelle oli maltilliset, minun mielestä olemme menestyneet siihen nähden erinomaisesti ottaen huomioon yhteisharjoittelun vähäisen määrän. Partion kanssa homma on toiminut hienosti ja yhteistyömme Markun kanssa on ollut opettavaista ja mutkatonta joten tästä on mukava jatkaa kohti uusia seikkailuja.

Matti

Share Button