PaJu A-tyttöjen D-pooliturnauksessa Nurmossa 2.12

Outokummun Partion ja Jujun A-tyttöjen yhteisjoukkue PaJu käväisi etelä-pohjanmaalla pelaamassa D-pooliturnauksessa Nurmon Jymyn vieraana. Mukana tällä kertaa Partiosta Ansku, Heidi, Jenna, Tara ja Milja sekä Jujusta Jasmin, Sini, Venla, Oona, Anniina, Juulia ja Pinja. Ensimmäisessä ottelussa kohdattiin Osva joka hoidettiin mallikkaasti 2-0, ottelussa tehtiin kokeiluja ja esim. normaalisti yleispelaajan paikalla pelaava Jasmin palasi pitkästä aikaa passarin paikalle ja hoitikin tonttinsa mallikkaasti. Passari ainesta myös tulevaisuudessa niin halutessaan.

Toisessa ottelussa kohdattiin emännät eli Nurmo, tiedettiin että edessä oli kenties päivän kovin vastus. Ei muuta kun “kovat” piippuun ja tulta päin. Otteluun lähdettiin idealla, voittavaa kuusikkoa ei vaihdeta. Omat virheet värittivät tekemistämme liikaa ja hävisimme niukasti 2-1. Jälkiviisas voisi sanoa että olisiko sittenkin pitänyt vaihtaa ideaa mutta emme kuulu siihen porukkaan ja jatkoimme selkä suorana kohti seuraavaa ottelua joka oli Korpilahden Pyrintöä vastaan.

Pyrintöä vastaan halusimme tehdä lisää kokeiluja ja laitoimme aloitukseen niitä jotka olivat saaneet vähemmän peliaikaa. Oli hieno huomata että pelimme pysyi kasassa vaikka vaihdoimme aloituskuusikkoa aika reippaalla kädellä, voitto kotiin selvin lukemin 2-0 ja  eikun pitkälle kotimatkalle kohti Pohjois-Karjalaa. Yhteistyöprojektimme nimeltään PaJu on lyhyen historiansa aikana näyttänyt että siinä on paljon potentiaalia vaikka yhteisharjoittelu on todella vähäistä, niinpä nämä turnaukset toimivat loistavana mahdollisuutena kehittää joukkueen peliä. Vaikka tappio Nurmoa vastaan kirpaisi niinkuin kuuluukin oli ehkä parempi tässä vaiheessa jäädä pelaamaan D- pooliin, jossa vastustajat on joukkueen pelin kehittämisen kannalta sopivan kovia.

Matkassa mukana.
Matti

Share Button