PaJun A-tyttöraportti

Sijoituspelit Hollolassa sijoista 21-24, lähdimme matkaan tällä kertaa ryhmällä jossa oli passarina Jasmin, yleispelaajina Sini ja pitkästä aikaa Siiri H. Keskareina Vilma ja hiukan uudempi tuttavuus Juulia. Liberona maestro Venla ”wine river” Viinijoki, sekä hakkurina jo viime kerralla mukana ollut Tia. Siis 1-sarja kokemusta kentällä aika mukavasti.

Ensimmäinen ottelu tuttua tutumpaakin Korpilahden Pyrintöa vastaan, edellisessä kohtaamisessa tuli ”käkättimeen” 2-0, mutta nyt oli selvemmät sävelet alusta lähtien. Pyrintö pysyi mukana molemmissa erissä puoleen väliin asti mutta sitten alkoi tuo aikaisemmin mainitsemani kokemus näkyä ja karkasimme vastustamattomasti voittoon. Ottelu puhtaasti meille 2-0 (25-16 25-18).

Toinen ottelu emäntäjoukkuetta Salpista vastaan. Ennakkoon tiedossa oli, että vastaan tulee kovempi ryhmä kun eka matsissa. Erä etenikin tasaisissa merkeissä erän loppupuolelle saakka jossa astui kuvioihin se niin tärkeä kovien pelien kokemus ja Sinin johdolla teimme erän lopussa voittoon tarvittavat pisteet, erä meille 25-22.

Toisessa erässä sain kokea ”historiallisen” hetken kun vastustajan valmentaja vaihtoi passarin paikalle rakkaan lapsenlapseni Pepin, täytyy myöntää että tuolla hetkellä sydän teki muutaman ylimääräisen hypähdyksen!! Mutta hyvin hommasta selvittiin ja tällä kertaa ”ukki” oli niukasti parempi, erä meille samoin lukemin kun ensimmäinen 25-22 ja koko ottelu siis 2-0.

Viimeisessä ottelussa kohtasimme Eslen Vantaalta, joukkueitten tasoero tuli jo heti alussa selvästi esiin ja voitimme ottelun suoraan 2-0(25-15 25-7). Turnaus voitto puhtaalla pelillä tarkoitti sitä että olimme sarjassa sijalla 21. Koko kautta ajatellen tulos on juuri sitä mitä arvioimmekin. Joukkueessa on pelannut kauden mittaan varmaan 18 pelaajaa ja yhteisharjoittelua ei käytännössä ole ollut, sitä taustaa vasten sijoitusta voidaan pitää jopa hyvänä. Yhteistyö Partion kanssa on ollut mutkatonta ja toivottavasti se saa tulevalla kaudella jatkoa. Haasteita varmasti riittää ainakin yhteisharjoittelun järjestämisessä.

Istumme Partion edustajien kanssa yhteiseen pöytään kesän korvalla, nostetaan ns. kissa pöydälle ja katsotaan mihin se johtaa. Omasta puolestani kiitän kaikkia, pelaajia, Markkua, Jaria, vanhempia ym. menneestä kaudesta ja toivotan mukavaa kesän odotusta.

Matti

Share Button