Pohjois-Karjalan suurimman tyttö- ja naislentopalloseuran, Joen Jujun, puheenjohtajaksi valittiin Matti Turtiainen

Joen Jujun vuosikokouksessa seuran puheenjohtajaksi valittiin Matti Turtiainen. Matti työskentelee Itä-Suomen yliopistolla yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden varadekaanina ja hänellä on pitkä kokemus yhdistystoiminnasta. Matin reitti Jujun puheenjohtajaksi on kulkenut tuttua reittiä, Matin tytär Sara aloitti seurassa lentopallon e-tytöissä parisen vuotta sitten ja Matti innostui samalla seuratoiminnan kehittämisestä. ”Otan innolla vastaan tämän tehtävän. Seura on ollut hyvissä käsissä, sillä on selkeät tavoitteet ja ympärillä on paljon osaavia ihmisiä”, Turtiainen toteaa. 

Väistyvä puheenjohtaja Anne Vänskä luopui puheenjohtajuudesta henkilökohtaisista syistä. Jujun muut johtokunnan muut jäsenet ovat Anders Sutinen, Janne Korhonen, Kristiina Immonen, Kimmo Räsänen, Liisa Räty, Diana Salin, Janne Huittinen ja Ilpo Hiltunen. Jujun johtokuntatehtävät kiinnostavat useita seuran toimijoita ja toimintaa kehitetään edelleen ison aktiivijoukon toimin.

Juniorimäärät kasvussa- Jujussa mahdollisuus pelata oman tavoitteellisuuden mukaan

Seura on edelleen tällä kaudella kasvattanut pelaaja- ja joukkuemääriään mukavasti.  Joen Juju on Pohjois-Karjalan suurin tyttö- ja naislentopalloseura ja Jujussa on tällä hetkellä noin 150 jäsentä ja yli 100 lisenssipelaajaa.  Seura tekee merkittävää nuorison parissa olevaa harrasteliikuntatoimintaa ja on mukana SM-tasoisessa kilpailutoiminnassa. Menestyvät huippu-urheilijamme innostavat kaikenikäisiä urheilun pariin ja urheilullisesti lahjakkailla on mahdollisuus pyrkiä kansainväliselle huipulle.

Jujulla on useita joukkueita kaikissa ikäluokissa aina F-junnuista (7-8-vuotiaat) A-junioreihin. Edustusjoukkue pelaa 1-sarjassa ja tavoitteena on nousta liigaan. Seuralla on myös joukkue naisten 2-sarjassa sekä 3-sarjassa pelaajien kehittymisen takaamiseksi ja lajin harrastamisen mahdollistamiseksi omalla tasolla. Seuratoiminnassa mukana olevilla valmentajilla ja taustajoukoilla on oma harrastevuoro, mikä pitää taustavoimat lajin kehityksessä hienosti mukana.

Edustusjoukkue on esittänyt hyviä otteita toisella kaudellaan 1-sarjassa, sarja on ollut äärettömän tasainen. Korkeatasoiselle naislentopallolle on tilaus Joensuussa, minkä Juju pyrkii täyttämään. Toiminnan laajuus ja organisointi pyrkivät takaamaan myös toiminnan jatkuvuuden.

Valmennusjoukot vahvistuneet myös kauden 2018-2019 aikana

Juju tekee yhteistyötä monien Itä-Suomen alueen lentopalloseurojen kanssa. Seuran valmentajat toimivat myös lentopalloliiton aluevalmennus- ja kilpailutehtävissä. Juju haluaakin tarjota tyttöjunioreille ja naisille hienon mahdollisuuden jatkaa lentopalloa maakunnan suurimmassa seurassa. Seuran nuoria on ollut kutsuttuna nuorten maajoukkueleirityksissä tämänkin vuoden aikana.

Jujulla on aloittanut useita uusia pää- ja apuvalmentajia kaudella 2018-2019. Suunnitelmallisen talouden ja toiminnan kehittämisen osana seura on panostanut jo vuosia valmennuksen tasoon. Valmentajilta vaaditaan yhä laajempaa osaamista niin lajin hallinnassa kuin kasvattajanakin. Seuran toiminnan tärkeä mittari on, että C-A ikäluokissa pelataan menestyksellisesti SM–sarjoissa. Lähes kaikki valmentajat ovat suorittaneet vähintään tekniikkakoulun ja lentopalloliiton 1-tason koulutuksen.

Lisätietoja seurastamme nettisivuiltamme: www.joenjuju.fi tai kausijulkaisustamme.

Yhteyshenkilöt:

Matti Turtiainen, puheenjohtaja, Puh: 050 527 7015, matti.turtiainen@uef.fi

Johanna Tanninen, tiedottaja, Puh: 0440 386 117, jossupa@yahoo.com

Share Button