Power Cup 2018 koulumajoitus talkoot

Hei Jujulainen,

Seuramme on yhteistyössä Puijo Wolley junioreiden kanssa majoitusvalvojina Rajalan koululla. Olemme myös sopineet seuramme majoittumisesta valvontakohdekoulussa.  Lentopalloliitto on päättänyt, että Rajalan koululle majoittautuminen alkaa mahdollisesti jo keskiviikkona 6.6.2018. Rajalan koulu on majoituskapasiteetiltään noin 400 majoittautujan koulu, joten siellä riittänee vilskettä. Kaikki joukkueet poistuvat majoituksesta sunnuntaina 10.6.2018 turnauksen päätyttyä, jonka jälkeen seuramme tekee jälkisiivouksen.

Meillä on “työvuorolista”, jota alan täyttämään sitä mukaan kun “pilke silmäkulmassa Jujulaisia” alkaa ilmoittautua minulle. Toivon että ilmoittautumiset olisivat minulla 31.3.2018 mennessä. Ilmoita haluamasi työvuoron lisäksi paidan kokosi. Kaikki talkoolaiset ovat vakuutettuja turnauksen ajan. Vakuutuksen voimassaoleminen edellyttää ennakkoon ilmoittautumista (osallistujalista).

Seuramme saa korvauksen tehdystä työstä, joka on arviolta noin 1000 euroa. Johtokunnan päätöksellä voidaan korvaus ”korva” merkitä esimerkiksi haluamasi joukkueen hyväksi. Itse olen päättänyt että omista tehdyistä tunneistani tuleva korvaukseni menee junioreiden pallohankintoihin.

Rajalan koulun päävastaava
Kimmo Räsänen
040 6703494

Share Button