Power Cup 2019 Rovaniemellä 6.-9.6.2019- ensimmäinen ilmoittautumisjakso 14.2.19 mennessä Jujun MyClubissa

Upea maailman suurimmaksi lasten ja nuorten lentopalloturnaukseksi kehittynyt Power Cup on vuosittainen voimannäyttö suomalaisesta lentopallon juniorityöstä. Tapahtuma kerää yhteen nuoret lentopalloilijat, valmentajat, ohjaajat, seuratoimijat sekä perheet. Tapahtuma kerää lapsia ja nuoria eri ikäluokista. Pelaajat ovat 7-22 -vuotiaita. Lapset ja nuoret toimivat myös tuomareina oman ikäryhmänsä otteluissa.

Tämänvuotinen Power Cup pelataan Rovaniemellä 6-9.6.2019, Jujulaiset lähtevät matkaan kuitenkin jo keskiviikkona 5.6.2019. Kaikki pelit pelataan ulkona ja ilmassa lentelee samaan aikaan satoja palloja ja lentopallon ystäviä on paljon.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin tapahtumalinkin kautta 15.2.2019 mennessä: https://joenjuju.myclub.fi/groups/4636/events/1260400/ . Lasku on maksettava viimeistään 28.2.2019. Laskutamme ensimmäisessä erässä kisapassin hinnan sekä lisäyön (20 eur per henkilö). Hinnat 1. ilmoittaumisjaksoon ovat:
Peruspassi 141 eur
Viikonloppu 125 eur
Perhepassi 132 eur
Lisäyö: 20 € per henkilö (ke-to välinen majoitus ja iltapala).

Bussikuljetus: Järjestämme perinteisen tapaan bussikuljetuksen ja tiedotamme sen hinnan bussiyhtiön valinnan jälkeen. Aiemmin hinta on ollut noin 50 eur per henkilö, mutta pitkän etäisyyden vuoksi hinta voi olla korkeampi vuonna 2019. Tiedotamme hinnasta heti kun mahdollista. Laskutus bussimaksusta on kevään aikana.

Suosittelemme myös teille vanhemmille ja perheille, että kannattaa käydä kokemassa huikea turnaustapahtuma ja lentopallon huuma myös paikan päällä! Ottelualueelle on vapaa pääsy ja kannustajat voivat hankkia itselleen vierailijapassin hintaan 20 €/päivä. Vierailijapassiin sisältyy valittujen päivien lounas ja päivällinen, oikeus oheisohjelmiin sekä Power Cupin virallinen kisapaita ja kisapassipussi kisamuistoksi.

Majoittuminen tapahtuu koulujen luokka- tai salitilojen lattioilla:
Tytöt lähtevät aamulla kentille ja takaisin majoituskoululle palataan vasta, kunhan päivän pelit on pelattu. Säästä riippumatta koko päivä vietetään kentillä, joten nimellä varustettu reppu ja riittävä vaatetus on jokaisen kannettava mukanaan koko päivän. Ruokailut on järjestetty kenttien läheisyyteen.

Lähtö tapahtumaan jo 5.6.2019 – lähtöaika tarkentuu myöhemmin:
Bussi lähteen seuran entisen konttorin pihasta: JUKOLANKATU 18 B 1.
Majoituskoulu: Tieto tarkentuu seuran ilmoittaumisen jälkeen keväällä.

Muutamia pelisääntöjä:
Menomatkalla linja-autossa ei saa syödä karkkia, jäätelöä eikä mitään muutakaan makeaa, jotta matkapahoinvointi ei yllättäisi. Pidämme karkkipäivän vasta disko-iltana eli urheilijan ruokavalion mukaan mennään tässäkin tapahtumassa.

Jokainen juniori osaa käyttäytymissäännöt ja niitä noudatetaan myös Powerissa. (Valmentajilla on velvollisuus ohjata ja valvoa jokaista junioria, olipa hän sitten omasta joukkueesta tai jostakin muusta ikäryhmästä). E- ja D-tyttöjen mukana kulkee koko ajan heidän valmentajansa ja huoltajat, tytöt liikkuvat Powerissa pääsääntöisesti joukkueena.

Pidättehän huolen siitä, että tyttärenne valmentajalla on sekä teidän että tyttärenne yhteystiedot ja otattehan itse ylös tyttärenne valmentajan yhteystiedot.

Kisavarustus:
Yöpymisvarusteet
oma patja/alusta nukkumista varten (max.80cm leveä)
makuupussi tai peitto ja lakana
yöasu
Urheiluvarusteet
verryttelypuku tai vastaava asu (esim. tuulipuku)
pelikengät (lenkkarit tai esim. omat sisäpelikengät) tai kahdet mieluiten sateisia kelejä varten
peliasu: shortsit ja t-paita – kylmemmällä kelillä pitkähihaista ja pitkälahkeista (pitää ottaa useammat!!!)
sukkia useat kappaleet
sadevarustus (voi olla, että koko turnauksen ajan sataa ja pelit myös pelataan sadevaatteet päällä, joten veden pitävä vaatetus sekä lämpimät vaihtovaatteet tarvitaan!)
juomapullo
polvisuojat (on hyvä olla mukana, uskaltaa rohkeammin ottaa kontaktia maan kanssa)
hattu tai huivi (välttämätön!!!)
Muut varusteet
peseytymisvälineet: saippua, hammasharja, pyyheliina ja muut henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet
uimapuku, mikäli aikaa on, niin ehkä voi käydä uimassa…
reppu tai kassi nimellä varustettuna (välttämätön! otetaan kentän laidalle mukaan)
aurinkorasva ja suojakertoimella varustettu huulirasva, aurinkolasit
viileällä kelillä kynsikkäät tai sormikkaat 2 kpl, jotta toiset on kuivat (käy muutkin hanskat)
Muovipussi suojaamaan vaatteita mahdolliselta sateelta
Discoa varten voi varautua discovaatteilla
Powerista voi ostaa oheistuotteita, joten niihin voi varata rahaa mukaan, mikäli haluaa hankkia jotain.

Raha-asiat:
Pelikentille ostettaviin välipaloihin mm. hedelmät, välipalakeksit yms. kannattavaa varata taskurahaa. Lisäksi syömme meno- ja paluumatkalla lämpimän ruuan omakustanteisesti (hinta tarkentuu lähempänä). Muut ruokailut (aamu- ja iltapalat, lounaat ja päivälliset) kuuluvat kisapassiin. Mukaan voi siis varata jonkin verran taskurahaa. Powerissa on paljon myös urheiluvaatteita, Power Cup vaatteita ja tavaroita yms. pientä jos haluaa niitä ostaa muistoksi.

Varustus kaikkin keleihin sopivaksi
Kaikki pelit pelataan ulkona, joten vaatetusta varattaessa on otettava huomioon, että vettä (tai lunta) saattaa sataa koko turnauksen ajan. Tai niin kuin kokemus osoittaa, niin rakeitakin on tullut taivaan täydeltä. Pelit pelataan sateesta huolimatta, joten toivomme, että varaudutte pahimmankin varalle. Koulujen luokkatiloissa ei ole kovinkaan helppo saada varusteita kuivaksi ja siksi tarvitaan useita vaatekappaleita. Toivotaan kuitenkin, että ihan turhaan kannetaan sadevarusteita mukana. Toivotaan, että aurinko paistaa ja on lämmintä!

Lisätietoa
Lisätietoa Power Cup -tapahtumasta saa täältä: https://www.powercup.info/. Kysymyksiin vastaavat myös ensisijaisesti joukkueenjohtajat ja valmentajat, jotka tiedottavat omia joukkueitaa ja järjestävät tarvittaessa vanhempainiltoja aiheesta.

Power Cup -vastaavana toimii tänä vuonna Johanna Tanninen, jossupa@yahoo.com tai 0440 386117.

Share Button