Power Cup 7-10.6.2018, Kuopio -ohjeita reissulle

Upea maailman suurimmaksi lasten ja nuorten lentopalloturnaukseksi kehittynyt Power Cup on vuosittainen voimannäyttö suomalaisesta lentopallon juniorityöstä. Tapahtuma kerää yhteen nuoret lentopalloilijat, valmentajat, ohjaajat, seuratoimijat sekä perheet. Tapahtuma kerää lapsia ja nuoria eri ikäluokista. Pelaajat ovat 7-22 -vuotiaita. Lapset ja nuoret toimivat myös tuomareina oman ikäryhmänsä otteluissa.

Tämänvuotinen Power Cup pelataan Kuopiossa. Kaikki pelit pelataan ulkona ja ilmassa lentelee samaan aikaan satoja palloja ja lentopallon ystäviä on paljon.

Erityisesti nyt kun Poweri pelataan näin lähellä niin suositellaan teille vanhemmille ja perheille, että kannattaa käydä kokemassa huikea turnaustapahtuma ja lentopallon huuma! Ottelualueelle on vapaa pääsy ja kannustajat voivat hankkia itselleen vierailijapassin hintaan 20 €/päivä. Vierailijapassiin sisältyy valittujen päivien lounas ja päivällinen, oikeus oheisohjelmiin sekä Power Cupin virallinen kisapaita ja kisapassipussi kisamuistoksi.

Majoittuminen tapahtuu koulujen luokka- tai salitilojen lattioilla.

Tytöt lähtevät aamulla kentille ja takaisin majoituskoululle palataan vasta, kunhan päivän pelit on pelattu. Säästä riippumatta koko päivä vietetään kentillä, joten nimellä varustettu reppu ja riittävä vaatetus on jokaisen kannettava mukanaan koko päivän. Ruokailut on järjestetty kenttien läheisyyteen.

Lähtö: Torstai 7.6 klo: 7.00, Seuran konttorin pihasta, Jukolankatu 18 B 1

Majoituskoulu:  Rajalan Koulu, Sammakkolammentie 14, 70200 Kuopio

Muutamia pelisääntöjä:

Menomatkalla linja-autossa ei saa syödä karkkia, jäätelöä eikä mitään muutakaan makeaa, jotta matkapahoinvointi ei yllättäisi. Pidämme karkkipäivän vasta disko-iltana eli urheilijan ruokavalion mukaan mennään.

Jokainen juniori osaa käyttäytymissäännöt ja niitä noudatetaan myös Powerissa. (Valmentajilla on velvollisuus ohjata ja valvoa jokaista junioria, olipa hän sitten omasta joukkueesta tai jostakin muusta ikäryhmästä). E- ja D-tyttöjen mukana kulkee koko ajan heidän valmentajansa ja huoltajat,  tytöt liikkuvat Powerissa pääsääntöisesti joukkueena.

Pidättehän huolen siitä, että tyttärenne valmentajalla on sekä teidän että tyttärenne yhteystiedot ja otattehan itse ylös tyttärenne valmentajan yhteystiedot.

Kisavarustus:

Yöpymisvarusteet

 • oma patja/alusta nukkumista varten (max.80cm leveä)
 • makuupussi tai peitto ja lakana
 • yöasu

Urheiluvarusteet

 • verryttelypuku tai vastaava asu (esim. tuulipuku)
 • pelikengät (lenkkarit tai esim. omat sisäpelikengät) tai kahdet mieluiten sateisia kelejä varten
 • peliasu: shortsit ja t-paita – kylmemmällä kelillä pitkähihaista ja pitkälahkeista (pitää ottaa useammat!!!)
 • sukkia useat kappaleet
 • sadevarustus (voi olla, että koko turnauksen ajan sataa ja pelit myös pelataan sadevaatteet päällä, joten veden pitävä vaatetus sekä lämpimät vaihtovaatteet tarvitaan!)
 • juomapullo
 • polvisuojat (on hyvä olla mukana, uskaltaa rohkeammin ottaa kontaktia maan kanssa)
 • hattu tai huivi (välttämätön!!!)

Muut varusteet

 • peseytymisvälineet: saippua, hammasharja, pyyheliina ja muut henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet
 • uimapuku, mikäli aikaa on, niin ehkä voi käydä uimassa…
 • reppu tai kassi nimellä varustettuna (välttämätön! otetaan kentän laidalle mukaan)
 • aurinkorasva ja suojakertoimella varustettu huulirasva, aurinkolasit
 • viileällä kelillä kynsikkäät tai sormikkaat 2 kpl, jotta toiset on kuivat (käy muutkin hanskat)
 • Muovipussi suojaamaan vaatteita mahdolliselta sateelta
 • Discoa varten voi varautua discovaatteilla
 • Powerista voi ostaa oheistuotteita, joten niihin voi varata rahaa mukaan, mikäli haluaa hankkia jotain.

Raha-asiat:

Pelikentille ostettaviin välipaloihin mm. hedelmät, välipalakeksit yms.  kannattavaa varata taskurahaa. Muut ruokailut (aamu- ja iltapalat, lounaat ja päivälliset) kuuluvat kisapassiin. Mukaan voi siis varata jonkin verran taskurahaa. Powerissa on paljon myös urheiluvaatteita, Power Cup vaatteita ja tavaroita yms. pientä jos haluaa niitä ostaa muistoksi.

Kaikki pelit pelataan ulkona, joten vaatetusta varattaessa on otettava huomioon, että vettä saattaa sataa koko turnauksen ajan. Tai niin kuin kokemus osoittaa, niin rakeitakin on tullut taivaan täydeltä. Pelit pelataan sateesta huolimatta, joten toivomme, että varaudutte pahimmankin varalle. Koulujen luokkatiloissa ei ole kovinkaan helppo saada varusteita kuivaksi ja siksi tarvitaan useita vaatekappaleita. Toivotaan kuitenkin, että ihan turhaan kannetaan sadevarusteita mukana. Toivotaan, että aurinko paistaa ja on lämmintä!

Lisätietoa Power Cup -tapahtumasta saa täältä: https://www.powercup.info/

Power Cup -vastaavana toimii Tommi Vaskonen

 

Share Button