Savon Sanomat Syysturnauksen turnausraportti – Lupauksia antavaa peliä

Kuopio – Kuopio Halli 8.8.2018

Naisten A-sarjan turnaus pelattiin Kuopio -hallilla lauantaina 8.9.2018. Turnauksen emäntäjoukkueena oli Puijo Wolley. Turnaukseen A-sarjaan osallistuivat kotijoukkueen lisäksi Joen Juju, Turun Toverit, Karelian Hurmos ja Jyväs Lentis. Puitteet olivat edellisten vuosien tapaan erinomaiset ja muutkin järjestelyt toimivat moitteettomasti. Aikataulussa ei pysytty ihan minuutilleen, mutta se ei menoa haitannut tänäkään vuonna.  Juju onnistui keräämään turnauksessa kaksi voittoa ja kaksi häviötä. Sijoitus turnauksessa oli kolmas.

Matti Hämäläinen, Juju:

”Ensimmäinen peli Puijoa vastaan näytti joukkueen nykykunnon. Toisessa ottelussa Turkua vastaan harjoiteltiin uusia kuvioita ja peli meni ajoittain sekaisin. Lopuissa turnauksen peleissä sitten loppui löpö kropasta ja kun vaihtopelaajia ei ollut mukana, niin tappiot olivat selviöitä. Ihmetyttää miten tänä vuonna flunssa on ollut erityisen ärhäkkää ja osunut koko joukkueeseen kerralla. Onneksi nyt eikä kauden aikana!”

Edustusjoukkue pelaa ensimmäisen sarjaottelunsa PuWo:a vastaan Kuopiossa 23.9.2018 klo 16:00 alkaen. Pelipaikkana on Pohjantien koulu.

Ensimmäinen kotiottelu sitten pelataan 29.9.2018 klo 13:00 alkaen Oulun Kiskoa vastaan Joensuun Urheilutalolla.

Lisäksi on tulossa Suomen Cupin herkkupala syys-lokakuussa Joensuuhun, kun Juju saa kotihalliinsa liigajoukkue Pihtiputaan Plokin.  Ottelun ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Kimmo

Share Button