Siirtouutisia – Sini Nousiainen ja Katja Sahlberg Jujuun!

Jujulle yleispelaaja Sini Nousiainen naisten Mestaruusliigasta

21-vuotias, 180-senttinen yleispelaaja Sini Nousiainen on solminut sopimuksen lentopallon naisten 1 – sarjassa pelaavan Joen Jujun kanssa. Kaksi edellistä kautta Sini on edustanut Pihtiputaan LiigaPlokia. Hyökkäysvoiman kovuutta Jujuun tuova Nousiainen on kotoisin Lapinlahdelta.

”Lähdin 16 -vuotiaana opiskelemaan elintarvikealaa Hämeenlinnaan. Pelasin 1 -sarjaa TT- Volleyssa, viimeisenä vuotena joukkueen nimi vaihtui HPK:ksi.  ”Joen Juju seurana on kovassa nosteessa Suomessa ja olen iloinen, että sain mahdollisuuden tulla Joensuuhun. Tulevana kautena tavoitteenani on kehittyä pelaajana. Joen Juju tarjoaa minulle hyvän mahdollisuuden tähän. Olen valmis antamaan parhaan mahdollisen panoksen joukkueen eteen. Odotan jo innolla tulevaa kautta” sanoi Sini.

” Sini tunnetaan juniorivuosilta ja tiedetään hänessä sykkivä hurja potentiaali. Sini on sekä kentällä että kentän ulkopuolella viimeisen päälle joukkuepelaaja ja oiva lisä Jujun lentopalloperheeseen. Iso palanen ensi kauden joukkueessa” Matti Hämäläinen virkkoi.

Katja Sahlberg Jyväslentiksestä Jujuun

19 -vuotias, libero Katja Sahlberg on myös solminut sopimuksen Joen Jujun kanssa tulevalle kaudelle. Katja on pelannut PuijoWolleyssä ja edellisen kauden Jyväslentiksessä. Jujun puolustus kovenee oleellisesti, kun libero Katja Sahlberg saapuu Joensuuhun.

”Olen kotoisin Kuopiosta. Lentopalloa olen pelannut 14 vuotta. Viime kesänä valmistuin urheiluhierojaksi ja olen nyt hakenut jatko-opiskelemaan Joensuuhun. Halusin siirtyä Jujuun, jossa uskon, että kehitykseni pelaajana nousee uudelle tasolle. Odotan innolla tulevaa kautta ja muutenkin Joensuuhun tutustumista” mainitsee Katja.

” Katja on nuori ja lahjakas pelaaja, joka natsaa meidän porukkaan loistavasti. Katja sopii meidän tulevaisuus projektiin loistavasti, kommentoi Matti Hämäläinen uusinta pelaajahankintaa.

Jujulla on tällä hetkellä kasassa jo 13 pelaajasopimusta kaudelle 2018-2019. Päävalmentaja Matti Hämäläinen ja fysiikkavalmentaja Kimmo Räsänen jatkavat hyvää työtään joukkueen valmennuksessa ja valmennustiimiin on liittynyt myös Heidi Kopsa Varkaudesta.

Kimmo

Share Button