Tyttö- ja naislentopalloseura Joen Jujulle oma tsemppibiisi, Päämäärä!

Joen Jujussa tapahtuu muuallakin kuin urheilurintamalla, Joen Jujulle on tehty oma kannustuslaulu/tsemppibiisi! Biisi on nimeltään Päämäärä!

Taustaa

Biisin idea lähti liikkeelle meidän seura-aktiivin ja valmentajan Anders Sutisen ideasta. Andersin mukaan Jujun joukkueille on aina tärkeää toisten tsemppaaminen peleissä ja mikäpä kannustaisi hyviin suorituksiin paremmin kuin seuran oma tsemppibiisi! Anders ehdotti biisin tekoa lauluntekijöille ja he lähtivät mukaan vapaaehtoisena!

Lauluntekijät: 

Säveltäjä: Kalle-Aleksi Nissinen ja sanoittajat: Marko Makkonen ja Ville Kekkonen.

Ville Kekkonen: Itellä on aina ollu urheilu ja musiikki lähellä sydäntä ja tää on hieno tapa nostaa molempia! On myös suuri kunnia päästä tekemään hienolle joensuulaiselle urheiluseuralle tsemppibiisii! Kotikaupungissa on Jujua!

Marko Makkonen: Kilpailullisuus ja urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni ja siitä periksiantamattomuudesta kertominen tällaisen tsemppi biisin muodossa on enemmän kuin kunnia minulle. Kiitos Joensuun Jujulle mahdollisuudesta ja onnea kisoihin!

Jujulla useita joukkueita eri ikäluokissa ja aikuisissa – lentopalloa voi harrastaa monella tasolla!

Seuraamme on helppo liittyä ja harrastajamäärät ovat kasvussa tälläkin kaudella. Ohjaamme yleensä uudet pelaajat joko oman ikäluokan tai sitten nuoremman ikäluokan mukaan opettelemaan perusteita. Näin tytöt pääsevät heti alusta alkaen kehittymään omalla tahdillaan ja pelaaminen turnauksissa alkaa heti seuraan liittyessä.  Nykyään voimme siis tarjota F-B-ikäluokissa mahdollisuuden eri tasoiseen harrastamiseen. Tämän eteen on jo tehty toki vuosia töitä ja onneksemme olemme saaneet mukaan innokkaita ja koulutettuja valmentajia, mikä mahdollistaa harrastamisen monella tasolla. Meidän tavoitteellisissa kilpajoukkueissa vanhemmissa ikäluokissa tai edustusjoukkueessa mennään toki aina kilpaurheilun ehdoilla. Onhan tavoitteenamme nostaa edustusjoukkueemme naisten SM-liigaan lähi vuosina. Jujulla on naisten sarjoissa joukkueita siis jo  1-, 2- ja 3-sarjassa.

Suomen huipulle Jujusta!

Jujun pelaajapolku on suunniteltu Lentopalloliiton valmennuksen linjauksen mukaisesti. Valmentajiamme on mukana myös maakunta- ja aluevalmennuksessa ja teemme yhteistyötä valmentajien kanssa ympäri Suomen. Laadukas valmennuksemme mahdollistaa myös nuoren pelaajan etenemisen myös maajoukkueeseen asti. Seuramme nuoria on käynyt kutsuttuna mm. alue- ja maajoukkueleireillä.

Jujulla on junnujoukkueita näissä ikäluokissa kaudessa 2018-2019:

–          G-junnut (pallokerho)

–          F-junnut (osallistutaan f-junnujen toimintapäiviin)

–          E-tytöt (kaksi joukkuetta)

–          D-tytöt (kaksi joukkuetta)

–          C-tytöt (kolme joukkuetta)

–          B-tytöt (kaksi joukkuetta)

–          A-tytöt (yksi joukkue)

Minulta tai meidän seuran muilta valmentajilta voi kysyä meidän seuran toiminnasta ja valmennuksen periaatteista.

Johanna,

Jujun tiedottaja, Jujun C1-joukkueen valmentaja

 

Share Button