Varmistaako A-tytöt SM-sarjan välieräpaikan lauantaina 13.1.?

A – TYTTÖJEN 13.1.2018 TURNAUSENNAKKO:

Outokummun Partion ja Jujun A-tyttöjen yhteisjoukkue Paju matkaa lauantaina 13.1.2018 Raahessa pelattavaan A – tyttöjen pooliturnaukseen. Turnauksen parhaalle joukkueelle on luvassa matkalippu 24.2.2018 pelattaviin SM – välieriin. Muut turnauksen joukkueet ovat: Korpilahden Pyrintö, Raahen Lentopallo ja Nurmon Jymy.

Avausvastustaja on kivenkova kotijoukkue Raahen Lentopallo. Raahessa on tehty jo vuosia hienoa nuorisotyötä ja se työ on noteerattu hienosti paikallisessa mediassa.  Koko joukkue on laadukas nippu pelaajia nostamatta yhtään pelaajaa toisten yläpuolelle. Joukkueessa on tällä hetkellä useampi pelaaja, joka omaa kyvyt lentopallon kansallisen tason huipulle.

Toisena vastustajana astuu kentälle Korpilahden Pyrintö. Jyväskylän seudulla toimiva Pyrintö on yllätysvalmis ja hyvin pelillisesti yhteen hitsautunut joukkue. Tulevaisuuden lupauksia vilisevä joukkue, joten varmasti on tiukka peli tiedossa.

Turnauksen viimeisenä vastustajana astuu vastaan Seinäjoen seudun naislentopalloilun ylpeys Nurmon Jymy. Jymy keikkuu vuodesta toiseen ikäluokasta riippumatta juniorilentopalloilun kärkisijoilla ja tälläkin kertaa vastaan astelee laadukas nippu. Jymyn Jengi on taidokas ja yhteen hiileen puhaltava joten oman pelin on oltava pilvissä jos Jymy aiotaan voittaa.

Matti: ”Omista peleistämme on jäänyt hyvä maku että olemme pystyneet jatkamaan nousujohteista pelaamista. Suomen parhaimpia joukkueita on vastassa, mutta kuten paju niin mekin saatetaan välillä taipua mutta eihän meitä katki saa millään. Joukkue on pelannut hienosti ja ansaitsisi ehdottomasti välieräpaikan.

Matti jatkaa: ”Kentän ulkopuolellakin on ollut hienoa huomata, kun joukkue kasvaa niin innostus kasvaa huikealla tavalla joukkueen ja seurojen taustoilla. Jatkoa ajatellen näistä yhteisistä kokemuksista ammennetaan voimavaroja tuleviin kausiin”.

Kimmo

Share Button